Zwembad offerte

Ontvang Offertes van De Beste Zwembadbouwers in uw Regio

VRAAG UW OFFERTE AAN

Offerte voor Aanleg van Zwembaden

Door de warmer wordende zomers in België kent de aanleg van binnen- en buitenzwembaden de laatste jaren een enorme boost. Niet alleen uw woning wordt opgewaardeerd, maar u heeft ook jaar in jaar uit een vakantiegevoel in eigen tuin.

Het aanleggen van een kwalitatief zwembad is vakwerk. Daarom heeft All@Once ervoor gekozen om met slechts twee gekwalificeerde professionals samen te werken voor de aanleg van zwembaden in beton of polyester.

Onderaan deze pagina adviseren wij u graag over enkele verschillende soorten zwembaden.

Gratis & Vrijblijvend

Je prijsaanvraag is 100% gratis en vrijblijvend. Je verbindt je tot niets!

Erkende Vakmannen

Samenwerking enkel samen met ervaren vakmannen dichtbij uw regio.

Bespaar Tijd & Geld

U krijgt uw gratis offerte binnen de 48u van betrouwbare vakmannen.

Verschillende Soorten Zwembaden

Skimmerzwembaden

Via een skimmer wordt het water aangezogen door een pomp. Het opvangmandje in de skimmer houdt grotere vuildeeltjes zoals bladeren en insecten tegen. Het klepje in de skimmer zorgt er voor dat deze vuildeeltjes niet terug in uw zwembad vloeien.

Voor een efficiënte filtratie wordt per 25m³ water minstens meestal één skimmer geplaatst.

Overloopzwembaden

Een overloopzwembad is een ingebouwd binnen- of buitenzwembad waarbij het waterniveau even hoog staat als de rand van het zwembad. Overloopzwembaden zien er meestal hét mooiste uit doordat het voor een soort spiegeleffect zorgt.

Het overtollige water vloeit voortdurend weg via een overloopgoot aan de randen, waarna het water terechtkomt in een tank waar het gereinigd wordt. 

Welke zwembaden leggen onze leveranciers aan?

Zwembaden in Beton

Een zwembad in beton is een zwembad voor het leven.

Als het om betonzwembaden gaat heb je de keuze tussen gemetste betonzwembaden, gegoten betonzwembaden of gespoten betonzwembaden. 

Zwembaden in Polyester

Een zwembad van polyester wordt in verschillende lagen opgebouwd waaronder polyesterlagen. Zo worden ze meestal in één stuk gemaakt, geleverd en geplaatst.

Ze hebben een hoge waterdichtheid, snelle plaatsing en laag onderhoud.