Offerte Warmtepompboilers

Ontvang Offertes van De Beste Warmtepompboilers in uw Regio

VRAAG UW OFFERTE AAN

Warmtepompboiler Offerte met Installatie

AllatOnce is hét adres voor warmtepompboilers. Wij werken met verschillende betrouwbare bedrijven die warmtepompboilers op gas,  elektrische warmtepompboilers en zonneboilers.

Bij het vragen van een offerte via AllatOnce zal u overigens ook begeleid worden in de wereld van de premies en/of belastingsverminderingen zodat u steeds van het meest gunstige tarief geniet.

Alle warmtepompboilers die door onze partners worden aangeboden zijn de nieuwste en meest ecologische systemen. Ze zijn bedienbaar via je smartphone, 75% energiebesparing t.o.v. oudere warmtepompboilers en ze kunnen gecombineerd worden met zonnepanelen.

Onderaan deze pagina vindt u interessante informatie over verschillende warmtepompboilers.

Gratis & Vrijblijvend

Je prijsaanvraag is 100% gratis en vrijblijvend. Je verbindt je tot niets!

Erkende Vakmannen

Samenwerking enkel samen met ervaren vakmannen dichtbij uw regio.

Bespaar Tijd & Geld

U krijgt uw gratis offerte binnen de 48u van betrouwbare vakmannen.

offerte warmtepompboilers

Wat is een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler is een lucht/water-warmtepomp die los van het verwarmingssysteem, sanitair warm water voorziet. 

Hoe werkt een warmtepompboiler?

Een warmtepompboiler onttrekt warmte aan de buitenlucht om daarmee water te verwarmen. De boiler is dus eigenlijk een lucht/water-warmtepomp.

Welke warmtepompboiler kiezen?

Welke warmtepompboiler u het best kiest, hangt af van uw behoeftes. Afhankelijk van uw wensen kan u voor een warmtepompboiler kiezen met een kleinere of grotere capaciteit.

Waar plaats je best je warmtepompboiler?

De meest geschikte plaatsen om je warmtepompboiler te installeren zijn bijvoorbeeld de garage, de bering of een aparte stookruimte. Door je toestel in een ruimte te plaatsen waar het niet al te koud is, is het makkelijker om op die manier warmte uit de lucht te halen.

De terugverdien tijd van onze Warmtepompboilers

Het mooiste kenmerk van de warmtepompboilers van onze leveranciers zijn dat deze zichzelf snel terugverdienen. Qua aanschafprijs mag je een bedrag verwachten tussen de €1.700 en €3.000. Dit lijkt veel, maar een standaard boiler die niet via een warmtepompboiler installatie werkt, is doorgaans niet veel voordeliger. De terugverdientijd van een warmtepompboiler ligt gemiddeld op ongeveer vijf jaar. Dit komt omdat een warmtepompboiler aanzienlijk minder elektriciteit verbruikt dan een traditionele boiler. 

Met 1 kWh elektriciteit levert een klassieke boiler dezelfde hoeveelheid energie. Een boiler op warmtepomp kan bij hetzelfde stroomverbruik echter tot 3 kWh aan energie leveren.