Hoe Werkt All@once?

Snel en Efficiënt Prijsoffertes verkrijgen

AllatOnce: Makkelijk offertes vragen & vergelijken

Op zoek naar vakmannen in uw regio om werken aan of rond je woning te laten uitvoeren? Of bent u op zoek naar specifieke producten of toestellen voor in uw woning?

Dan kan AllatOnce zeer handig zijn! AllatOnce werkt samen met tientallen vakmannen in verschillende regio’s in Vlaanderen.

Door deze samenwerking kunnen wij er voor zorgen dat u binnen de 48u (twee werkdagen) verschillende offertes krijgt van professionele vakmannen en bedrijven in uw buurt. Op die manier kan u gemakkelijk zelf enkele offertes vergelijken en bespaard u veel tijd.

« All@Once is gratis en bespaart u enorm veel tijd bij het zoeken naar een vakman. »

Betrouwbare Vakmannen en Bedrijven

Een geschikte en betrouwbare vakman vinden kan een omslachtig proces zijn dat heel wat tijd in beslag neemt. Om de juiste keuze te kunnen maken vergelijkt u best verschillende offertes zodat u altijd tot de juiste keuze kunt komen voor de beste prijs/kwaliteit.

Men moet beginnen met het zoeken van vakmannen en/of bedrijven voor de dienst of het product waar u naar op zoek bent. Daarna moet u deze één voor één contacteren met een beschrijving van uw wensen, om daarna hopelijk snel een antwoord (en offerte) te kunnen verkrijgen.

Met allatOnce duurt dit proces een stuk minder lang. U kiest enkel de dienst of het product in ons aanbod en vult uw contactgegevens in. Wij contacteren de vakmannen waar wij mee samenwerken en zorgen dat deze u contacteert en een offerte maakt, allemaal gegarandeerd binnen de twee werkdagen.

Ons netwerk van vakmannen en bedrijven zullen er altijd zijn uit uw regio, vandaar dat wij bij elk contactformulier een postcode vragen. Bovendien werken wij enkel samen met betrouwbare vakmannen die reeds enkele jaren ervaring hebben in hun product of service.

Volledig Gratis en Vrijblijvend

Het gebruik van de website en het platform van AllatOnce is geheel vrijblijvend en gratis, en u bent overigens tot niets verplicht. Het gebruik van AllatOnce is dus iets waar u enkel voordelen aan heeft.

Op zoek naar Klanten voor uw Onderneming?

Bent u zelf een bedrijf of zelfstandige, en bent u op zoek naar meer werk?
Registreer je bedrijf volledig gratis en werk samen met AllatOnce!