Offerte Ontijzeraar

Ontvang Offertes van De Beste Ontijzeraars in uw Regio

VRAAG UW OFFERTE AAN

Ontijzeringsfilter Grondwater

Maakt u gebruik van grondwater uit eigen winning? Dan kan u heel wat besparen op uw waterfactuur.

Echter, een vaak voorkomend probleem is dat er ontzettend veel ijzer in dit water aanwezig is, en het water oranjekleurig wordt en een vervelende geur afgeeft. Dit kan voor verschillende problemen zorgen zoals verstopping van sproeidoppen, druppelaars en leidingen.

Gelukkig kan een degelijke ontijzeraar hier een oplossing voor bieden. AllatOnce werkt samen met de twee leidinggevende fabrikanten van ontijzeraars en waterontharders, zodat u zeker bent van kwaliteit.

Gratis & Vrijblijvend

Je prijsaanvraag is 100% gratis en vrijblijvend. Je verbindt je tot niets!

Erkende Vakmannen

Samenwerking enkel samen met ervaren vakmannen dichtbij uw regio.

Bespaar Tijd & Geld

U krijgt uw gratis offerte binnen de 48u van betrouwbare vakmannen.

Grondwater ontijzeren met een Ontijzeraar

Ontijzering is gebaseerd op een eenvoudige behandeling: ijzerhoudend grondwater wordt belucht en het ijzer slaat daardoor neer als vlokken. Deze methode bestaat uit oxidatie en precipitatie. Het ijzer zowel als het mangaan komen onder twee-waardige vorm voor in opgeloste toestand, in afwezigheid van zuurstof.

Het is altijd aangeraden om eerst ter plaatse het ijzergehalte, de ph-waarden en de hardheid te testen om een aangepaste filter te kunnen maken voor uw noden. Bij het invullen van ons digitaal formulier kan u deze ‘watertest’ vrijblijvend aanvragen.

Ontijzeren, hoe werk het?

Het water dat bij ons thuis uit de kraan komt, bevat naast zuiver water nog allerlei andere stoffen zoals mineralen, metalen, koper, seleen, chroom, mangaan en ijzer.

Voor onze gezondheid zijn deze elementen meestal niet schadelijk, sommigen zijn zelfs noodzakelijk.

Welke ontijzeraar kiezen?

Heeft u interesse in een ontijzeraar om alle bovenstaande problemen te vermijden, maar heeft u geen idee welk toestel u nodig heeft? Vul dan ons digitaal formulier in en vraag uw gratis wateranalyse. Op basis van deze analyse bepalen onze vakmannen en leveranciers de juiste ontijzeraar voor uw grondwater.

Onze leveranciers bieden verschillende oplossingen voor het ontijzeren van grond- of putwater. Dit kan bijvoorbeeld door toestellen te gebruiken met ecomix of crystal right harsen. Wanneer het ijzergehalte of het waterverbruik te hoog is kan een ontijzeraar met een zandfilter gebruikt worden.